Feriecenter Gruppen AS

Innholdet på dette stedet trenger en ny version av Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

A-Team Gruppen AS Konespt Industrimaling A-Team Gruppen AS® KONSEPT INDUSTRIMALING: Utfører alle typer malerarbeid og malertjenester. Vi spraymaler effektivt og nøye vegger for bedrifter, landbruk og privatpersoner.
Du er her  Startsiden Håndtverktjenester  Male industribygg og spraymaling

Håndverkstjenester Industrilakkering industrimaling A-Team Gruppen AS® KONSEPT INDUSTRIMALING: Utfører alle typer malerarbeid og malertjenester. Vi spraymaler effektivt og nøye vegger for bedrifter, landbruk og privatpersoner. Male industribygg og spraymaling

A-Team Gruppen AS® KONSEPT INDUSTRIMALING: Utfører alle typer malerarbeid og malertjenester. Vi spraymaler effektivt og nøye vegger for bedrifter, landbruk og privatpersoner.

Vår spraymaler David Skullerud har fagbrev i industrimaling. Maling og Industrimaling av hus, fasader og impregnering kan i mange tilfeller gjøres med spraymaling og gir et uovertruffent sluttresultat. Overflaten blir helt uten striper og penselmerker.

Vår avdelingsleder for sprøytemaling og teknikker har arbeidet som sprøytelakkerer i Danmark i mange år, henholdsvis på Cidan Maskinfabrikk i Uldum og AL-KE Møbelfabrikk i Horsens.

Sprøytemalingen legges med med finslig hånd og et sluttresultat du blir meget fornøyd med. Vi bruker kun det beste utstyr, og er meget nøye med tildekning og forarbeid.

Det finnes hensyn og omstendigheter som tilsier at sprøytemaling ikke vil være det beste alternativet, men at tradisjonelle malermetoder vil være det best. Ring oss i dag for en hyggelig og uforpliktende prat.

Skrevet: 31.10.13

Vi utfører også ...

HåndtverktjenesterGrafittifjerning og tagging
fjernes fra vegger, lekestativer, stauer og skilt. Med byens tøffeste ... les mer
RenholdstjenesterByggvask og bygg klargjøring
av nybygg, renoverte bygg og eneboliger. Både store og mindre oppdrag ... les mer
HåndtverktjenesterSkadesanering- og tjenester Vannskade, sot og brannskade, utpumpning av vann og fjerning av muggsopp ... les mer

Skolegata 16

1831 Askim

69 82 52 55 - Østfold
69 82 52 55 - Askim
64 97 80 40 - Ski
22 65 18 88 - Oslo

post@ateamgruppen.no
www.ateamgruppen.no

A-Team © Gruppen™ AS
EyeQ Webdesign Norge