Feriecenter Gruppen AS
A-Team Gruppen AS A-Team Gruppen AS ® er meget sterke på byggvask og byggklargjøring. Skal vi utføre byggrenhold både i byggeperioden, eller som en byggvask helt til slutt? Du bestemmer! byggvask og klargjøring støv støvsuging i byggeperioden himmlinger
Du er her  Startsiden Renholdstjenester  Byggvask og bygg klargjøring

Renholdstjenester A-Team Gruppen AS ® er meget sterke på byggvask og byggklargjøring. Skal vi utføre byggrenhold både i byggeperioden, eller som en byggvask helt til slutt? Du bestemmer! byggvask byggklargjøring bygg og eiendom løpende renhold brakkevask støv ventilasjon hepafilter industristøvsuging Byggvask og bygg klargjøring

Byggvask og klargjøring av bygg, samt NS-3511 og NS-3512. A-Team Gruppen AS ® er meget sterke på byggvask og byggklargjøring. Vi er medlem i Startbank og godkjent renholdsbedrift. Vi utfører byggrenhold og klargjøring av bygg både under byggeperioden, eller som en byggvask helt til slutt? Vi arbeider etter anbefalinger for byggrengjøring knyttet til SINTEF Byggforsk.

Vårt firma utfører Consultings oppdrag på Rent og tørt bygg. (RTB) Vi har fokus på systematisk renhold under byggeprosessen, samt kapp og søppelhåndtering. Vi tar oppdrag for både større og mindre aktører, herunder bedrifter, eiendomsselskaper, entreprenører og privatpersoner. Vi har jevnlig bygg oppdrag både for Skanska, AF Gruppen og Veidekke AS.

A-Team Gruppen AS overtok sluttrenhold og byggklargjøring mot overlevering av hovedlageret for Coop Norge på Jessheim. Entreprenør var GSE Norway. Det er viktig å presisere at vårt firma kom inn som en innleid seriøs aktør i sluttfasen, for å overta etter en noe uryddig prosess som ble fyldig beskrevet på Tv2. Vi løste oppgaven til alles tilfredstillelse. Coops hovedlager er 52.000 kvadratmeter.

TYPER BYGGKLARGJØRINGER:
Barnehager for AF Gruppen. Skoler for Veidekke ASA og leilighetskompleks for Skanska og andre mindre entreprenører. Er du på jakt etter effektive og samarbeidsvillige mennesker hvor ting går på skinner? A-Team Gruppen AS tar utfordringen.

RTB OG NS-3511 OG NS3512
Vi kan påta oss totalansvaret i RTB prosessen knyttet til byggklargjøringen. Vi kan i så måte stå for koordinering av RTB, rengjøre, rydde og kaste ukentlig eller oftere. Vi kan ta stikkprøver av renholdet og dokumentere renhet etter ATP.
Vi har i tillegg NS-3511 og NS3512 knyttet til Standard Norge sin norm for fuktmåling i betong og treverk.

Ved behov for skadesanering kan vi stille med alle typer skadeutstyr som: Pumper, ozonmaskiner, foggemaskiner og avfuktningsmaskiner.

A-Team Gruppen AS sanerer også for mugg og sopp ved behov for dette. Vår operative avdeling for skade står klar til enhver tid, slik at vi alltid har faglig trygghet i tilfeller med skade og lyte i byggeperioden.

PRIVATMARKEDET:
Har du et nybygg eller gjort en ombygging av din enebolig eller leilighet? Vi tar svært gjerne byggrenholdet også for deg som privatperson.

Vil du lese mer om fuktmåling?

Skrevet: 04.12.15

Godkjent av:

Startbank

Hva er StartBank?
Byggenæringens Landsforening er et felles leverandørregister for bygg- og anleggsnæringen... les mer

 

Vi utfører også ...

TepperensTepperens
Nå med en helt ny metode!
Desinfisering og luktsanering dreper alle ... les mer
RenholdstjenesterByggvask og bygg klargjøring
av nybygg, renoverte bygg og eneboliger. Både store og mindre oppdrag ... les mer
HåndtverktjenesterSkadesanering- og tjenester Vannskade, sot og brannskade, utpumpning av vann og fjerning av muggsopp ... les mer

Skolegata 16

1831 Askim

69 82 52 55 - Østfold
69 82 52 55 - Askim
64 97 80 40 - Ski
22 65 18 88 - Oslo

post@ateamgruppen.no
www.ateamgruppen.no

A-Team © Gruppen™ AS
EyeQ Webdesign Norge