Feriecenter Gruppen AS
Du er her  Startsiden Renholdstjenester  Fasadevask og fasadrengjøring

RenholdstjenesterFasadevask og fasadrengjøring

Fasadevask eller fasaderengjøring, utføres her! Vi har byens tøffeste mannskap, og kraftige varmtvannsystemer for Nordiske forhold. Vårt mannskap på fasadevask og fasadespyling jobber også med graffitifjerning. Vi jobber til daglig med tunge oppdrag og har NS-3511 og 3512 knyttet til fuktanalyse av betong og treverk.

Fasadevask og fasaderengjøring sikrer god og langsiktig økonomi. Mange overflater i dag brytes ned av sur nedbør, og pH filmen i betongen brytes i en prosess som kalles Karbonatisering. Vi kan tilby fasadevask og kjemi systemer som styrker pH filmen.

Mange bedrifter mener at de skal spare penger på å utsette vedlikeholdet av fasaden, men dette blir veldig kortsiktig gevinst, spesielt i forhold til betongfasader hvor armeringen brytes ned når den beskyttende pH filmen forsvinner.

En regelmessig fasadevask eller fasaderengjøring fra A-Team Gruppen AS® nøytraliserer sur nedbør og slitasje på metall, stein, tre og glass. Kostnaden ved å bytte ut en slitt fasade er betydelig, fremfor regelmessig fasadeavspyling, og ved følge vårt konseptstyrte fasadeprogram: The American Way!

Se artikkel om A-Team Gruppen AS i fagbladet renholdsnytt angående fasadevask og grafittifjerning

Se artikkel om A-Team Gruppen AS i fagbladet renholdsnytt angående fasadevask og grafittifjerning. Last ned PDF.

REN FASADE GODT INNTRYKK:
Vask av Deres fasade gir et godt inntrykk av bedriften utad og man blir sett på som en seriøs bedrift som inngir tillit.
Likeledes er det viktig å sørge for at vinduene er rene og pene. Ren fasade og godt vedlikehold virker også preventivt i forhold til hærverk, taggs og graffitifjerning.

Les mer om graffitifjerning.

Skrevet: 04.12.15

Vi utfører også ...

TepperensTepperens
Nå med en helt ny metode!
Desinfisering og luktsanering dreper alle ... les mer
RenholdstjenesterByggvask og bygg klargjøring
av nybygg, renoverte bygg og eneboliger. Både store og mindre oppdrag ... les mer
HåndtverktjenesterSkadesanering- og tjenester Vannskade, sot og brannskade, utpumpning av vann og fjerning av muggsopp ... les mer

Skolegata 16

1831 Askim

69 82 52 55 - Østfold
69 82 52 55 - Askim
64 97 80 40 - Ski
22 65 18 88 - Oslo

post@ateamgruppen.no
www.ateamgruppen.no

A-Team © Gruppen™ AS
EyeQ Webdesign Norge