Feriecenter Gruppen AS
Du er her  Startsiden Renholdstjenester  Hovedrengjøring og flyttevask

RenholdstjenesterHovedrengjøring bedrift

Hovedrengjøring på bedrifter er viktig. Dette bidrar til et godt og riktig innemiljø. Vi kan utarbeide HMS sertifikat, som dokumenterer utførte renholdstjenester. Forskning viser oss at nedvask av lokalet minimum hvert 5 år er avgjørende for å bevare et godt inneklima.

En hovedrengjøring og grundig biovask av kontorlandskapet utføres av A-Team Gruppen AS®. Vi bruker bioenzymater i områder som er plaget med lukt, og desinfiserende midler i hygiene zoner.

HOVEDRENGJØRING OG SPESIALRENHOLD:
Vårt vaskeprogram utføres etter et konseptstyrt program. Vi bruker det aller siste innen renholdsutstyr, teknikker og kjemi. Vi kan også kombinere hovedrengjøringen med kunnskap fra vår skadeavdeling.

  • Ozonbehandling
  • Våt og tørrfogging (Splitting av luktmolekyler)
  • Smitterenhold/Sertifisert gjennom Teknologisk Institutt.

HMS DOKUMENTASJON:
A-Team Gruppen AS utarbeider gjerne egen HMS dokumentasjon i etterkant av arbeidet. Rapporten inneholder hva som er utført. Eventuelle funn og problemområder som man bør være oppmerksom på, samt en beskrivelse av antatte helsegevinst ved utført arbeid.

 

Flyttevask og nedvask privat

Flyttevask er et slit, og komplett nedvask og hovedrengjøring kan være en uoverstigelig oppgave etter uker med planlegging, visninger, pakking og sleping under flyttingen.

Hva hvis kunden i tillegg klager på jobben du har utført? Er du klar for nye runder med vask og stress med ny kjøper?
A-Team Gruppen AS® hjelper deg med alt dette. Hvis vi ikke avtaler annet, vasker vi tak, vegger, lister, lysbrytere, lister, inne i skap og utvendig av skap. Desinfisering av bad, kjøkken, og sluk på badet. Vinduene blir vasket på 2 sider.

FOGGING OG LUKTBEHANDLING:
Vårt konsept styrte program for nedvask og hovedrengjøring inneholder også muligheten for fogging in The American way®. Fogging og Ozonbehandling gir en unik behandling av luften i lokalet.
Maskinelt fogger vi luften og splitter luktmolekyler med en partikkel fogger, slik at all sjenerende lukt forsvinner, og boligen fremstår som ny. Det er mange grader av behov, og eksempelvis tyngre tilfeller av nikotin eller urin/dyrelukt kan kreve tyngre behandling. Be om tilbud på antatt behov og omfang.

UTE ETTER LUKTSANERING? LES MER OM LUKT I VÅR BIOHAZARD AVDELING:

Les mer om desinfisering gjennom vår Biohazard avdeling:

 

Skrevet: 04.12.15

Vi kan anbefale ...

Desinfisering

Har du fått besøk av mattilsynet?
A-Team Gruppen AS har egen spesialavdeling for sterilisering ... les mer

Vi utfører også ...

TepperensTepperens
Nå med en helt ny metode!
Desinfisering og luktsanering dreper alle ... les mer
RenholdstjenesterByggvask og bygg klargjøring
av nybygg, renoverte bygg og eneboliger. Både store og mindre oppdrag ... les mer
HåndtverktjenesterSkadesanering- og tjenester Vannskade, sot og brannskade, utpumpning av vann og fjerning av muggsopp ... les mer

Skolegata 16

1831 Askim

69 82 52 55 - Østfold
69 82 52 55 - Askim
64 97 80 40 - Ski
22 65 18 88 - Oslo

post@ateamgruppen.no
www.ateamgruppen.no

A-Team © Gruppen™ AS
EyeQ Webdesign Norge