Feriecenter Gruppen AS
Du er her  Startsiden Renholdstjenester  Vikartjenester og renholdsvikarer

Renholdstjenester Er en medarbeider borte fra jobben slik at viktige interntjenester stopper opp? Renholdet for eksempel? Da er hjelpen bare en telefon unna.Vi stiller gjerne med vikar på kort varsel når sykdom, ferie eller andre årsaker skaper behov for vikarservice. En av våre kompetente og erfarne medarbeidere kan stille opp for en kortere eller lengre periode. Vi stiller gjerne med vikar på kort varsel når sykdom, ferie eller andre årsaker skaper behov for vikarservice. En av våre kompetente og erfarne medarbeidere kan stille opp for en kortere eller lengre periode.Vikartjenester og renholdsvikarer

A-Team Gruppen AS® tilbyr vikartjenester til bedriftsmarkedet når din bedrifts egne renholdere er syke. Ønsker du en EKTE renholder til din bedrift ved sykdom?

Det skal være forskjell på en vikar hos oss, fremfor en bedrift som utelukkende lever av å tilby personell og mannskap. Er du fornøyd med at samme vikar tar murer oppdrag, butikkjobber, skogsarbeid - og renhold? NEPPE!

A-Team Gruppen AS tilbyr vikartjenester og renholdsvikarer til din bedrift. Vikarrenhold

En renholds vikar fra A-Team Gruppen er ikke en ”alt mulig mann”, som kan litt om alt. En renholder fra oss kan renhold, og snapper lett opp deres interne rutiner og anvisninger for renhold. Vi leverer mannskap til Kommuner og bedrifter på kort varsel og til gunstige priser.

Skrevet: 18.11.15

Vi utfører også ...

TepperensTepperens
Nå med en helt ny metode!
Desinfisering og luktsanering dreper alle ... les mer
RenholdstjenesterByggvask og bygg klargjøring
av nybygg, renoverte bygg og eneboliger. Både store og mindre oppdrag ... les mer
HåndtverktjenesterSkadesanering- og tjenester Vannskade, sot og brannskade, utpumpning av vann og fjerning av muggsopp ... les mer

Skolegata 16

1831 Askim

69 82 52 55 - Østfold
69 82 52 55 - Askim
64 97 80 40 - Ski
22 65 18 88 - Oslo

post@ateamgruppen.no
www.ateamgruppen.no

A-Team © Gruppen™ AS
EyeQ Webdesign Norge