Feriecenter Gruppen AS
Du er her  Startsiden Renholdstjenester  Vinduspuss og vindusvask

RenholdstjenesterVinduspuss og vindusvask

Du er kommet til byens beste vinduspusser. A-Team Vinduspuss har utført vindusvask av fasader, glass og vinduer for kommuner, bedrifter og private siden 1994. Vi er stolt over å si at vi med over 130 faste bedriftskunder er i en egen elite når det gjelder vinduspuss.

Bestiller du en vindusvask fra A-Team Gruppen AS® får du en ekte vinduspusser som er stolt av sitt arbeid og ekspert på sitt fag. Enten det nå er store glassfasader eller tradisjonell vinduspuss, utføres alt arbeid uten skjolder og striper. Vi har egne hemmelige blandinger som gir ekstremt rent glass.

A-Team Gruppen AS utførte vinduspuss på Norges Varemesse AS sommeren 2011

Våre vindusvaskere er forsikret i If skadeforsikring, både mot skade på annen manns eiendom eller skade på egen eller andres person. HMS og liftsertifisering er satt i høysetet. Se lyst på livet gjennom ny pusset glass fra en ekte A-Team vinduspusser: ”Window cleaning in the American way”

Se artikkel om A-Team Gruppen AS i fagbladet renholdsnytt angående fasadevask og grafittifjerning

Se artikkel om A-Team Gruppen AS i fagbladet renholdsnytt angående fasadevask og grafittifjerning. Last ned PDF.

NORGES VAREMESSE
A-Team Gruppen AS har vasket vinduer på Norges Varemesse i årene 2011, 2012, 2013, 2014 og 2015. A-Team Gruppen har stor gjennomføringsevne og vi tar derfor på oss de aller fleste oppdrag.

RENT VANNSYSTEMET:
Vi utfører vinduspuss med ioniseringssystemer og stenger opp til 19,5 meter. Dette kan i enkelte tilfeller være optimale løsninger knyttet til områder hvor man ikke får plassert lift, eller hvor man har store glassfasader.

Vann er et fantastisk løsemiddel og transportmiddel. Men vann fra springen er ikke helt rent, det inneholder forskjellige urenheter som kalk, mineraler, saltforbindelser, avleiringer, klor og alkalier tilsatt fra renseanlegget. Rester av dette vil ses som urenheter / flekker På vinduer, fasader, biler osv. Konsentrasjonen av urenheter måles i PPM (partikler pr. million), og i Norge varierer urenhetene fra 20-350

PPM avhengig av hvor i landet man bor. Mer en 10 PPM vil fort ses på et glass. Det kan man se etter at vinduene har tørket når de blitt spylt med for eksempel en hageslange. Vann fra springen vil ikke løse smuss alene, men ved å rense og deionisere vann gjennom spesielle filtre, får man en svært effektivt og miljøvennlig rengjøringsmetode for glass og fasade.

Ultrarent deionisert vann tiltrekker seg smuss fra overflaten som en magnet, fordi rent vann har en naturlig tiltrekningskraft og absorberer alt som kommer i kontakt med det. Smuss og flekker på overflaten blir oppløst innenfra fordi vannet er svært aktivt. Sammen med mekanisk bearbeiding med børste og vannbærende teleskopstang kan man fukte, rengjøre og skylle alle overflater. Resultatet er rene vinduer uten striper og skjolder uten bruk av sterke og skadelig kjemikalier.

Rent deionisert vann fjerner smuss, mugg, mineraler, og til en viss grad upolar skitt som fett og olje. Vannet vil renne av overflaten uten å etterlate seg rester etter verken skitt, såperester eller selve vannet. Ved å bruke dette systemet på vinduer, fasader, aluminium, karmer, bil, solceller, osv., sparer man ikke bare tid, men vinduene vil holde seg rene lengre!

Hvorfor: Overflaten vil ikke inneholde noen spor av skjolder, striper, såperester eller urenheter fra vannet, som vil tiltrekke seg smuss.

Ring din nærmeste avdeling i dag, og vi vil vurdere om din fasade er egnet for dette systemet.

Skrevet: 04.12.15

Vi utfører også ...

TepperensTepperens
Nå med en helt ny metode!
Desinfisering og luktsanering dreper alle ... les mer
RenholdstjenesterByggvask og bygg klargjøring
av nybygg, renoverte bygg og eneboliger. Både store og mindre oppdrag ... les mer
HåndtverktjenesterSkadesanering- og tjenester Vannskade, sot og brannskade, utpumpning av vann og fjerning av muggsopp ... les mer

Skolegata 16

1831 Askim

69 82 52 55 - Østfold
69 82 52 55 - Askim
64 97 80 40 - Ski
22 65 18 88 - Oslo

post@ateamgruppen.no
www.ateamgruppen.no

A-Team © Gruppen™ AS
EyeQ Webdesign Norge