Feriecenter Gruppen AS
 Dette kan være luktfjerning i forbindelse med konstruksjon etter en brann. Liksanering • Översvämning • Saneringsföretag • Saneringsstädning • Ventilationsrengöring • Brandsanering • Miljösanering • Avfuktning • Luktsanering • Desinfektion • Oljesanering • Saneringsarbeten • Fuktmätningar • Fuktskador • Vattenskador. Spesialmaling og forsegling av overflater. Da blir mye av det som er berørt av bygningsmaterialer revet, og fjernet. Lukten blir da borte med avfallet. Men en rivning av berørt materiale byggtekniske  Liksanering og lukt virkemidler for å bekjempe uønsket lukt.
Du er her  Startsiden Skadetjenester  Liksanering

 Skadetjenester liksanering, lik og liklukt. Lagt mer en 3 dager. 1 dag, 2 dager, uker avrenning, biologisk masse, naboer lukt i oppgang og klager, holde for nesen dødsbo og innventar. vaktmesterservice stank mystisk merkelig fryktelig forferdelig kraftig tiltagende Liksanering

A-Team Gruppen AS® har bred erfaring innen liksanering og fjerning av biologisk materiale, med tilhørende lukt og desinfisering. Vår avdeling arbeider diskré og med respekt.

Vi har utført liksanering for kommuner og borettslag. Vårt firma har fast avtale med flere begravelsesbyråer i tilfeller med dødsfall hvor avdøde har blitt liggende. Likeledes får vi direkte henvendelser fra politiet ved personlige tragedier.

Arbeidet utføres meget diskré og med profesjonelt ustyr og mannskap. Liksanering kan være en ekstrem oppgave både mentalt og faglig. A-Team Gruppen AS ® har debrifing og psykolog som et tilbud til våre ansatte i de tyngste tilfeller av sanering knyttet til lik eller ved kriminelle gjerninger.

VÆR OPPMERKSOM PÅ:

Liksanering kan ofte innebære at vi må rive eller kaste deler av inventaret som den avdøde har vært direkte i kontakt med. I tilfeller med biologisk avrenning kan vi måtte rive og fjerne gulv og belegg. Vår snekkeravdeling tilbyr i slike tilfeller legging av nytt gulv som en del av den totale saneringen.

Har avdøde ligget i lengre tid, kan det være aktuelt med større destruktive inngrep i boligen. Herunder å rive kledning og biologisk materiale ellers før man i det hele tatt sanerer boligen.

Ved større prosjekter kan vi i tillegg til å levere i Stor Oslo, Østfold og Akershus, reise med diettavtale til Vestfold, Buskerud, oppland og deler av Hordaland.

lukt, rar sterk og stram. Ekkel søt eim. Fryktelig, grusom ille og søtlig. Snål, stygg kraftig og stinkende stank. luktfjerner fliser, røyklukt, nikotin, vond. Luktesansen fjerne ødegård kloakk katteurin fjerne vondlukt. Røyk og lukt i hus. Merkelig stank fra vannlås og mugg. Sopplukt fra ventilen. Sko, dårlig og bli kvitt urin og vannlås. sluk som er tørrt og tørket ut. www.lukt.no avløp og kjeller. mur som er våt. isolasjon. badekar under. ta bort lukt fra huneurin og katt i sofa. lukt i bilen of fra ventilasjon. søppel og søppelrom. dødt menneske. hva er egentlig lukt. røklukt fra nikotin. røyklukt. Gammel kattetiss skaplukt dårlig heravekst. klesskap fryser kjellerlukt.

UTE ETTER DESINFISERING?:

Les mer om desinfisering gjennom vår Biohazard avdeling:

 

Skrevet: 14.12.15

Vi utfører også ...

HåndtverktjenesterGrafittifjerning og tagging
fjernes fra vegger, lekestativer, stauer og skilt. Med byens tøffeste ... les mer
RenholdstjenesterByggvask og bygg klargjøring
av nybygg, renoverte bygg og eneboliger. Både store og mindre oppdrag ... les mer
HåndtverktjenesterSkadesanering- og tjenester Vannskade, sot og brannskade, utpumpning av vann og fjerning av muggsopp ... les mer

Skolegata 16

1831 Askim

69 82 52 55 - Østfold
69 82 52 55 - Askim
64 97 80 40 - Ski
22 65 18 88 - Oslo

post@ateamgruppen.no
www.ateamgruppen.no

A-Team © Gruppen™ AS
EyeQ Webdesign Norge