Feriecenter Gruppen AS
 Fjerne fukt i kjeller Annenhver bolig i Norge har dårlig inneklima, og det kan gå på helsen løs. Det er godt dokument at helsefare ved fukt - som luftveisinfeksjoner, allergier og andre relaterte helseplager - er langt vanligere hos mennesker som bor i boliger med fuktproblemer og mugg.
Du er her  Startsiden Skadetjenester  Vannskade, oversvømmelse og lensing

Skadetjenester vannskader og fjerning av vann, fukt og mugg. Fuktmåling etter Norsk standard NS 3511 NS 3512  Utpumping og fjerning av store mengder vann Mugg og analyse sendes inn til Mycoteam. Vi bruker Bensinpumper slik at vi ikke er avhengig av strøm skadeteknikk ved vannskader uttørking med avfuktere av alle typer reco, rotorafuktere, kondensavfuktere, kondens og adorpsjonsavfuktere, adsorpsjonsavfuktere, adsorpsjon og ssg typer. Vi leverer etter Norsk standard for fukt i betong og treverk, samt etter anbefalinger fra SINTEF. Vi bruker Fønix Ozon apparater for luktfjerning etter vannskader. Polygon foggemaskin. Vannskade, oversvømmelse og lensing

Vannskader og oversvømmelse er et økende problem. I følge SINTEF skjer det ca. 200 vannskader i Norge hver dag. Det er ekstremt viktig at vannet tørkes ut hurtig, for å unngå muggvekst. Vi leverer fuktkontroll etter NS 3511 OG NS 3512*

A-Team Gruppen AS tømmer og lenser din kjeller eller annet lokale på meget kort tid. Vi har lenser og pumper til alle oppgaver, også større prosjekter.

I februar 2008 hadde vi utpumpning og lensing av nesten 5000 kvm for Glava AS i Askim. Vi fulgte opp med sanering av vann og slamrester. Alt på grunn av en hovedledning som sprang rett under bygget.

Vi tar vannskader for private, bedrifter og kommuner når skaden er skjedd.

TØRKING:

Allergi Astma Barn Barn og helseplager Bli kvitt fukt Drenering Elektroosmose  Fukt skaper den karakteristiske kjellerlukten. Har du denne lukten i kjelleren din, bør du sterkt vurdere tiltak for å få fjernet fukten. Det finnes mange årsaker til vanninnsig og fuktighet i kjelleren. I tillegg til en rekke forebyggende strakstiltak, finnes det to effektive permanent tiltak for å stoppe vanninnsig og fjerne fuktproblemet for godt. Fukt Fuktfjerning Fuktighet Fukt i kjeller Fuktmåler Fuktmåling Fuktproblemer Fuktskader Fuktsperre Fuktstopper™ Helsefare Helseplager Inneklima Kapiillært oppsug Kjellerlukt Kondens Luftfuktighet Mikroorganismer Misfarging Mugg Mugganalyse Mugglukt muggsopp muggsoppsporer Mykotoksiner Måle luftfuktighet naturlov Ozonbehandling Rust Råte Saltutslag Småkryp Sopp Synlige fuktskader Tørr kjeller Usynlige fuktskader Vanninnsig Årsaker til fuktDet er viktig å komme i gang med eventuell rivning og tørking av vått materiale snarest mulig. Helst samme dag og absolutt senest 3 dager etter vannskaden.

Mugg og muggsporer finnes i alle hjem, og aktiveres ved fukt. Spesielt bak lister og biologisk materiale ellers kan veksten raskt bli stor.

Vi benytter alle typer avfuktningsmaskiner.

 

VANNSKADEKONTORET SINTEVannskadekontoret er et service- og informasjonskontor for forbrukere, Vannskader er vanligere enn innbrudd. Bruk lekkasjestopper Vannskader for 400 millioner per år. Steng stoppekranen forsikringsselskaper, byggebransje og myndigheter.F

Vannskader er vanligere enn innbrudd. Sannsynligheten for å komme hjem til vannskadet
hus er høyere enn risikoen for å rammes av innbrudd.

I 2009 kostet disse vannskadene samfunnet nærmere tre milliarder kroner. Ønsker du ytterligere informasjon og tips om vannskader, kan vi anbefale å gå inn på SINTEF og lese ytterligere om råd og tips knyttet til vannskader og oversvømmelse.

*NS3511 OG NS 3512

fuktmåling mugg og humid. Standard og strenge krav. Fukt sopp og mugg.I dag, 13. januar, lanserte Standard Norge to nye norske standarder som beskriver standardiserte målemetoder for å avdekke og måle fukt i trekonstruksjoner og betong, NS 3511 Måling av relativ fuktighet (RF) i betong og NS 3512 Måling av fukt i trekonstruksjoner.  Proffesjonell. trekonstruksjoner og betong. A-Team Gruppen AS utfører alle typer fuktmåling i betong og treverk, etter strenge regler og Norsk Standard.

Vi kan også ta vanlige indikasjonsmålinger, som ikke knyttes opp mot standard, hvis man kun ønsker indikasjon på fukt, eller av andre årsaker raske svar.

Måling etter Norsk Standard er mer omfattende, og tar lengre tid. Spesielt i betong må det bygges opp fuktprofil, som tar lengre tid, på grunn av harmonisering med betongens RF.

Det vil ikke dannes kondens på en overflate dersom omgivelsestemperaturen har et lavere doggpunkt enn overflatetemperaturen. I fryserom kan problemer med is og riming elimineres ved å bruke en sorpsjonsavfukter Det vil ikke dannes kondens på en overflate dersom omgivelsestemperaturen har et lavere doggpunkt enn overflatetemperaturen Vannskadede gjenstander som piano, maskiner osv. kan tørkes slik på en kontrollert måte. Hygrostaten justeres til RF50%. Sårbare gjenstander kan oppbevares i en kontrollert luftfuktighet under en presenning ved hjelp av en sorpsjonsavfukter. Tørking og oppbevaring Tørking med sorpsjonsavfukter er den riktige og mest økonomiske måten å tørke bygg på enten det gjelder nytt bygg eller ved vannskader. Dårlig bygningskonstruksjon og slarv fra tømrere gjør at varm fuktig luft kan sive opp til taket gjennom utettheter: Luften kjøles ned i det kalde taket og det blir fuktproblemer med mugg, sopp og råte. Det er da en god løsning å montere en sorpsjonsavfukter. Mugg i krypkjellere er stort problem også i nyere hus. Den kalde luften fra grunnen gjør at den relative luftfuktigheten blir høyrere enn 70% på fuktige varme dager. En sorpsjonsavfukter løser problemet. krypkjeller og blindloft Klærene tørker på et øyeblikk med en luftfuktighet på for eksempel RF40%. Selve rommet trives også I en oppvarmet bolig et er det tørt på grunn av temperaturforskjellen inne og ute. En kald hytte vil derfor ha høyere luftfuktighet. Dette vil igjen føre til at det ikke lukter så godt i hytten når du kommer og den føles rå og kald. En luftavfukter som virker når det er kaldt løser problemet. Kjører du en våt bil inn i en avfuktet garasje tørker den på et blunk - uten varme Ubehandlet stål vil ikke ruste under RF50%. (I saltholdige omgivelser bør fuktigheten være under RF40%. Dyre elektroniske apparater får lengre levetid og mindre driftsforstyrrelser ved tørr luft. Dannelse av mugg og sopp unngås hvis den relative luftfuktigheten holdes under 70%. mugg bakterier og lukt

UTE ETTER DESINFISERING?:

Les mer om desinfisering gjennom vår Biohazard avdeling:

 

Skrevet: 14.12.15

Vi utfører også ...

HåndtverktjenesterGrafittifjerning og tagging
fjernes fra vegger, lekestativer, stauer og skilt. Med byens tøffeste ... les mer
RenholdstjenesterByggvask og bygg klargjøring
av nybygg, renoverte bygg og eneboliger. Både store og mindre oppdrag ... les mer
HåndtverktjenesterSkadesanering- og tjenester Vannskade, sot og brannskade, utpumpning av vann og fjerning av muggsopp ... les mer

Skolegata 16

1831 Askim

69 82 52 55 - Østfold
69 82 52 55 - Askim
64 97 80 40 - Ski
22 65 18 88 - Oslo

post@ateamgruppen.no
www.ateamgruppen.no

A-Team © Gruppen™ AS
EyeQ Webdesign Norge